Home-NRG verlengt sponsorcontract KOSC met 5 jaar

Home-NRG blijft de komende vijf jaar hoofdsponsor van KOSC. De verlenging van het sponsorcontract werd gisteravond door onze voorzitter Harold Rorink en Home-NRG directeur Robert ter Horst bekend gemaakt op de sponsoravond. Tijdens deze avond waren alle leden van de KOSC business club aanwezig.

Het was voor Robert ter Horst vanzelfsprekend dat hij de komende jaren hoofdsponsor blijft van KOSC. “Maatschappelijke betrokkenheid hoort ook bij het ondernemerschap”, vindt hij. “Als Ootmarsumse ondernemer ben ik betrokken bij alles wat er in en om Ootmarsum gebeurt. Ik vind het daarom belangrijk om lokale verenigingen te ondersteunen”. Ter Horst zette zijn handtekening onder een vijfjarig contract en blijft daarmee voor de komende vijf seizoenen hoofdsponsor van de Ootmarsumse voetbalvereniging.

Academy voor vrijwilligers
Nieuw dit jaar is de KOSC Academy, waarmee de vereniging vrijwilligers wil binden, boeien en behouden. “Onze vereniging draait op vrijwilligers, we kunnen niet zonder”, vertelt KOSC voorzitter Rorink. “Daar steken we graag tijd en energie in. We zijn dan ook blij dat Home-NRG financieel bijdraagt om de Academy van de grond te krijgen”. Bedoeling is dat er vanuit de Academy meer aandacht komt voor het werven en opleiden van vrijwilligers. Bijvoorbeeld door een training voor kaderleden of een opleiding voor trainers. Maar ook door te zorgen voor de juiste voorzieningen en materialen.

Klaar voor het nieuwe seizoen.
Met het ondertekenen van het sponsorcontract begint KOSC met frisse moed aan een nieuw voetbalseizoen. “We hopen dat alle teams straks weer gewoon competitie kunnen spelen, mét toeschouwers langs de kant. Dat de kantine weer gevuld is en dat naast het sportieve belang, ook de sociale rol weer vervult wordt.”, besluit Rorink.