Inleveravond voetbalkleding succesvol verlopen

Alhoewel het internationale voetbaltoernooi aankomend weekend bij KOSC nog moet plaatsvinden, wordt er achter de schermen door de verschillende commissies alweer hard gewerkt aan de teamindeling en kleding voor het komende seizoen.
Zoals ieder jaar gebruikelijk moeten alle teams van KOSC na de laatste competitiewedstrijd hun tenue, waterzakken, bidons enzovoorts inleveren, zodat de kledingcommissie deze kan beoordelen en de tassen weer gereed kan maken voor het nieuwe voetbalseizoen.
Op dinsdagavond 19 juni werden alle leiders van de teams bij het Business Centre Ootmarsum verwacht om alle tassen af te geven en op inhoud te laten controleren. Sinds enkele jaren stelt Kees Tel deze ruimte beschikbaar voor KOSC, zodat alles keurig kan worden gesorteerd en geordend.

Uitgebreide Kledingcommissie KOSC
Dit jaar was de kledingcommissie van KOSC uitgebreid met maar liefst 7 nieuwe enthousiaste dames, die samen met de bestaande leden van de kledingcommissie de avond tot een succes moesten maken.
Er werd gekozen voor een andere opzet, waarbij iedereen op een vast tijdstip werd verwacht voor de inname, in de hoop dat alles gestructureerd en geordend zou verlopen.
De kledingcommissie kijkt terug op een geslaagde avond, waarbij alles naar tevredenheid is verlopen en de tassen deels al konden worden aangevuld voor het nieuwe seizoen.
In de komende periode bestelt de sponsorcommissie eventuele ontbrekende zaken bij, zodat alle tassen weer geheel up tot date zijn om op 18 juli volgens hetzelfde tijdschema te worden uitgereikt aan de nieuwe leiders voor het voetbalseizoen 2018-2019.