Jeugd aan zet! Comedy en feestje met Thijs Kemperink

Vrijdag 22 oktober organiseert een groep Dinkellandse jongeren, gefaciliteerd door de gemeente Dinkelland en FC Noaber, een Comedy- en feestavond. Een avond speciaal voor en door jongeren. Cabaretier en stand-up comedian Thijs Kemperink toert op deze avond van Partycentrum Ensink in Weerselo naar Zalencentrum ’t Wubbenhof in Denekamp naar voetbalvereniging KOSC in Ootmarsum, om op iedere plek een comedy show weg te geven.

“Als gemeente vinden we het belangrijk om de negatieve gevolgen van Corona tegen te gaan. Daarom hebben we de afgelopen maanden samengewerkt met FC Noaber. Een project van, voor, door en met jongeren. Bij FC Noaber volg je een Maatschappelijke Diensttijd (MDT) waarin je veel leert en praktijkervaring op doet.

Op deze manier doet de jeugd niet alleen ervaring op, maar worden ook activiteiten georganiseerd die zijzelf interessant vinden om de gevolgen van Corona zoals eenzaamheid te minimaliseren”, aldus wethouder Ilse Duursma.

Jari Leussink en Mart Busscher zijn twee van de 16 jongeren die vanuit FC Noaber en natuurlijk KOSC mee hebben geholpen aan de organisatie van deze Comedy avond.

De avond vindt plaats op vrijdag 22 oktober in de KOSC-kantine en is voor iedereen uit Ootmarsum en/of omstreken vanaf de leeftijd van 17 jaar toegankelijk. Aanmelden kan via comedy@kosc.nl maar is niet verplicht.
Inloop is vanaf 20.00 uur. Thijs Kemperink zal naar verwachting rond 21.00 uur bij KOSC met zijn comedy show beginnen. Daarna is er tot uiterlijk 0.00 uur een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk muziek.

Let op: Deze avond wordt georganiseerd volgens de geldende algemene coronaregels en regels omtrent horeca. Een Coronatoegangsbewijs is daarom verplicht.