JO15-2 en Zenderen Vooruit JO15-1 verdelen de punten

KOSC JO15-2 heeft zijn 3e competitiewedstrijd gelijksgespeeld, op ons hoofdveld werden de punten eerlijk verdeeld met Zenderen Vooruit JO15-1 1 – 1.

Na een klein kwartiertje aftasten van beide kanten, waarin er ook niet heel veel noemenswaardig gebeurde, kwamen we na ruim een kwartiertje toch wat gelukkig op voorsprong. Uit een vrije trap schoot Rens W. de bal snoeihard langs de keeper tegen het netje. Deze goal hadden de boys nou net nodig, want hierna werd er ook iets gemakkelijker, beter en minder chaotisch gespeeld. Er waren wat kleine kansjes en gevaarlijke momenten voor het vijandelijke doel, maar tot echt grote kansen leidde dit helaas niet. Dus voorsprong vasthouden tot aan de rust en niets meer weggeven was het logische devies. Maar uit een vrije trap van de gasten werd vlak voor rust toch wel heel gemakkelijk de 1 – 1 binnen gekopt, jammer.

In de rust aangegeven dat dit een leuke, gelijkopgaande wedstrijd was en dat er wel degelijk kansen lagen om de drie punten hier thuis te houden. Echter moesten we dan wel met z’n allen met net iets meer overtuiging en uitstraling spelen, laat met elkaar zien dat je deze pot echt wilt winnen.

Vervolgens volgde er een enorm spannende en wederom gelijkopgaande tweede helft. Diegene die het doelpunt zou maken had gewonnen, maar dat gebeurde aan beide kanten dus niet. Mart had een vijftal minuten voor het eindsignaal de winnende op zijn schoen, maar helaas schoot hij de bal oog in oog met de keeper over het doel. In de laatste minuten lieten de gasten net iets meer zien dat ze deze wedstrijd graag wilden winnen en dit leverde hun ook twee enorme kansen op. Door met elkaar hard te blijven werken, elkaar te helpen en niet op te geven werd dit voorkomen en een verdiend puntje behaald.

Vanmorgen wederom gezien dat teamwork echt enorm belangrijk is en dat we hier ook zeker stappen in maken. Meer dan een puntje zat er vanmorgen echt niet in en hier moeten dan ook gewoon enorm blij mee zijn.

1 – 0 Rens W. 15e minuut
1 – 1 Speler Zenderen Vooruit 30e minuut

Man of the match: Jasper