JO15-2 krijgt veel te weinig en blijft steken op een doelpuntloos gelijkspel

KOSC JO15-2 heeft zijn 7e competitiewedstrijd gelijkgespeeld, op veld 2 bleven de boys steken op 0 – 0 tegen de nr. 8 TVC ’28 JO15-2.

In de beker hadden we reeds tegen TVC ’28 JO15-2 gespeeld en toen een eenvoudige 0 – 5 overwinning behaald. Maar nu duidelijk aangegeven dat ook deze blauwhemden de nodige punten al hadden verzameld en dat het zeker geen makkelijk ochtend zou gaan worden. En in de eerste helft bleek dat ook wel, de gasten speelden een prima wedstrijd en deden niet of nauwelijks iets voor ons onder. Wel speelden wij wat te slordig, verloren we net iets te gemakkelijk de duels en misten we de echte overtuiging/geloof om deze wedstrijd echt te willen winnen. Verdedigend stond het echter wel prima en hadden David, Dani, Ingmar, Chris/Cisse en Jurre hun zaakjes goed voor elkaar. Echte kansen hebben we in deze eerste helft ook dan niet gezien en zo zochten beide teams met de brilstand op het scorebord de kleedkamers op.

In de rust aangegeven dat er maar weinig nodig was om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Probeer er met zijn allen nog een schepje bij op te doen en zorg dat je de drie punten hier in eigen huis houd.

En in de tweede helft kwamen de boys goed uit de startblokken, hadden we veel meer balbezit, wonnen we de duels, waren we alerter en na verloop van tijd was het dan ook wachten op een doelpunt van ons. De gasten moesten zich echt beperken tot tegenhouden en zijn maar een enkele keer in de buurt van Hugo gekomen. Ruim een vijftal grote kansen hebben de boys ook wel degelijk gekregen, maar de bal wilde er vanmorgen simpelweg gewoon niet in. Invalspeler Luuk 2x, Kars, Chris die de bal op de binnenkant van de paal schoot en Ingmar slaagden er niet in om ons te laten juichen. Het winnende doelpunt was ook zeker wel dik verdiend geweest, want de boys hebben er vanmorgen hard voor gewerkt en laten zien dat ze deze pot echt wilden winnen. Jammer genoeg krijg je echter niet altijd wat je verdiend en moet je soms genoegen nemen met wat minder en in dit geval was dat een schamel puntje.

Volgende week komt NEO JO15-4 op bezoek en als we dan met dezelfde spirit, energie en overtuiging spelen, is de technische staf ervan overtuigd dat we dan wel de overwinning uit het vuur zullen slepen.