JO15-2 LAAT ZICH DE KAAS VAN HET BROOD ETEN EN VERLIEST RUIM VAN LAAGVLIEGER SDC ’12 JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn voorlaatste competitiewedstrijd kansloos verloren, in Denekamp werd met maar liefst 7 – 0 verloren van een sterk SDC ’12 JO15-2

Met goede moed reisden we af naar Denekamp en aangegeven dat dit altijd speciale wedstrijden zijn en dat de gastheren tot aan het gaatje zullen goed om een goed resultaat tegen ons te behalen. In principe was er in de beginfase nog niet veel aan de hand, we keken naar een redelijk gelijkopgaande wedstrijd met wat kleine mogelijkheden voor beide doelen. De boys gingen er vol voor, maar na een afgeslagen corner was daar opeens een snelle uitbraak en de 1 – 0 voor de gastheren. Hierna kwamen er wat scheurtjes in het normaal zo degelijke teamwork. Er werd een beetje gemopperd op elkaar, er werd aandacht gegeven aan de verkeerde zaken en daarmee haalden we onszelf uit de wedstrijd.

In de rust aangegeven dat het toch echt beter moest, probeer positief naar elkaar te blijven en help elkaar. Er is nog niets verloren en tegen dit SDC hoeven we echt niet te verliezen.

De boys en girl begonnen ook weer prima aan de tweede helft en via Mart en Douwe kregen we ook een tweetal opgelegde kansen om de gelijkmaker te scoren. Dit gebeurde jammer genoeg echter niet en uit een corner werd uit het niets de 2 – 0 gemaakt. Vervolgens knakte er iets bij ons in het team en konden de gastheren uitlopen naar een ruime score. Kwalijke zaak, want we streden niet meer voor elke meter, we hielpen elkaar niet meer, er werd op elkaar gemopperd en de koppies gingen omlaag. Er waren nog wel voldoende kansen om in ieder geval nog een of twee eretreffers te maken, maar ook dat zat er simpelweg gewoon niet in, jammer.

Vorige week tegen DSVD JO15-1 hebben we in de tweede helft laten zien dat we als team en met wat afgedwongen geluk een heel hoog niveau kunnen halen, maar vanmiddag hebben we ook gezien dat we als team compleet door de ondergrens kunnen zakken en dus ook zomaar van iedereen kunnen verliezen. Volgende week onze laatste competitiewedstrijd tegen Victoria ’28 JO15-3 en dan hebben we met elkaar toch wel iets goed te maken.

1 – 0 Speler SDC ’12