JO15-2 sluit seizoen in stijl af

JO15-2 heeft zijn allerlaatste competitiewedstrijd eenvoudig gewonnen, op ons hoofdveld werd de nr. 10 De Esch JO15-2 met 4 – 0 verslagen!!
De boys begonnen zeer overtuigend en voortvarend aan de wedstrijd en binnen 2 minuten stond het al 1 – 0 na een assist en intikker van Guus. Vervolgens bleven we goed doorgaan en hadden we de wedstrijd al vroegtijdig kunnen beslissen. Maar kansen van de uitblinkende Bart, Guus en Bas V. werden helaas niet gepromoveerd tot doelpunt. In tegenstelling tot de afgelopen weken zat het team er nu wel kort op, werden er duels gewonnen en was er overtuiging. Heel even verslapten de boys en lieten ze de gastheren terug in de wedstrijd komen. Dit leverde ook gelijk een enorme kans op voor hun spits, maar gelukkig faalde hij in de afwerking. Hierna pakten de boys het wel weer goed op en kwamen ze verder geen moment in de problemen. Vlak voor rust beloonde Bart zijn sterke optreden met een knap doelpunt 2 – 0 en vervolgens zochten beide teams hun kleedkamer op.
In de rust aangegeven dat er prima gespeeld werd, maar dat we moesten waken voor laksheid en gemakzucht. Als we er kort op blijven zitten hoeven we tegen deze gasten niet in de problemen te komen.
En in de 2e helft bleven de boys er strak opzitten en zijn we eigenlijk geen moment meer in de problemen geweest. Al vrij snel maakten hun zelf een ongelukkig eigen doelpunt en even later scoorde Mark, na een prima assist van Jorn, de 4 – 0. In de resterende tijd gebeurde er eigenlijk niets noemenswaardigs meer en werd er verder lustig op los gewisseld.
Vanmorgen weer een ouderwets scherp JO15-2 gezien, zoals we die ook zagen in de eerste 4 wedstrijden van de voorjaarscompetitie. Vervolgens sloop er in Borne tegen NEO JO15-4   gemakzucht in het team en werden er zomaar opeens 4 wedstrijden achter elkaar verloren, zonde. Als je daar naar terugkijkt had er wel een absolute topnotering ingezeten, maar helaas mocht dit niet zo zijn en moesten we uiteindelijk genoegen nemen met een 6e plaats.