KOSC JO15-2 strijdend en sneu ten onder in De Lutte

KOSC JO15-2 heeft na spannende en zenuwslopende wedstrijd helaas met 2 – 1 verloren van De Lutte JO15-2.

Na de domper van vorige week tegen laagvlieger Vogido JO15-4 wilden de boys vandaag graag wat goedmaken. En dit was vanaf het begin van de wedstrijd óók goed te zien door de vele energie en overtuiging wat de boys in hun spel legden. Toch kwamen we op ongelukkige wijze op achterstand doordat een voorzet niet goed en adequaat werd verdedigd. Gelukkig schoot de uitstekend spelende Joep, na prima werk van gastspelers Douwe en Ruben, overtuigend de 1 – 1 tegen de touwen. Hierna golfde het spel op en neer en werd er tot aan de rust niet meer gescoord.

In de rust aangegeven dat we zéér tevreden waren over het vertoonde spel en dat we zeker niet onderdeden voor de fysiek zeer sterke gastheren. Afgesproken dat we ook in de tweede helft diezelfde energie en spirit wilden zien.

En in de tweede helft hebben we na een spannende en gelijkopgaande wedstrijd deze energie, overtuiging en beleving ook wel degelijk gezien. Nadat onze sterk spelende aanvoerder Hidde op ongelukkige wijze een gele kaart pakte en tien minuten vanaf de kant moest brommen,  leek de wedstrijd te eindigen in een voor ons meer dan verdiend gelijkspel. Twan onderscheidde zich met een paar zeer knappe reddingen, maar óók Ruben, de uitstekend spelende Joep en met name de snelle Tijn en hadden absoluut de 1 – 2 op hun schoen. Helaas slaagden hun hier allen niet in en sloeg het noodlot in de slotminuten toe. Na een diepe bal maakte hun aanvaller de 2 – 1 en was de teleurstelling in het team zeer en zeer groot.

Echter hebben de boys gestreden en gevochten voor wat ze waard waren en konden we dan ook met opgeheven hoofd weer terug naar Ootmarsum. Met deze instelling, energie, beleving en spirit zijn we er ook zeker van overtuigd dat we nog wel voldoende punten gaan pakken dit seizoen.

1 – 0 5e minuut
1 – 1 Joep 10e minuut