KANSLOZE NEDERLAAG VOOR JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 8e competitiewedstrijd kansloos verloren van koploper Oranje Nassau JO15-2, na 70 minuten stond er uiteindelijk 9 – 0 op het scorebord.

Voor de tijd aangegeven dat we zo lang mogelijk in de wedstrijd moesten blijven door fel te starten en niet bang te zijn voor deze grotere kerels. En dat lukte gedeeltelijk, ondanks onze waarschuwingen was het team toch wel een beetje onder de indruk van deze tegenstander. Duels werden over het algemeen net iets te gemakkelijk verloren van deze fysiek ijzersterke tegenstander. De schade was bij rust opgelopen tot 4 – 0.

In de rust aangegeven dat we ons hier wel heel gemakkelijk lieten slachten. Natuurlijk is de tegenstander beter en sterker, maar je mag je best wel wat meer verweren in de duels door ook wat te duwen, trekken of een overtreding te maken. Daarnaast moesten we in balbezit wat zuiniger op de bal zijn, want in de omschaling lagen er af en toe best wel mogelijkheden. Probeer hier gebruik van de maken was het devies voor de tweede helft.

En het jammere was dat de boys en girl direct na rust al een penalty tegen kregen voor hands in het strafschopgebied. Hierdoor werd het al snel 5 – 0 en konden de oranjehemden uiteindelijk uitlopen naar een eenvoudige 9 – 0 eindstand. Hugo kon zich nog een aantal keren prima onderscheiden door uitstekende reddingen, want anders was de uitslag nog veel hoger uitgevallen.

Al met al een kansloze middag, Oranje Nassau JO15-2 zal samen met ATC ’65 JO15-2 wel uit gaan maken wie er kampioen gaat worden in deze sterke 3e klasse. Vanmiddag in ieder geval wel een hard werkend JO15-2 gezien, maar nogmaals kwam aan het licht dat we in de duels gewoon nog veel te lief waren. Misschien ook wel begrijpelijk tegen deze tegenstander, aangezien de spelers over het algemeen 1 of 2 jaren ouder waren dan ons. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen tegen hekkensluiter MVV ’29 JO15-2

1 – 0 Speler Oranje Nassau 10e minuut
2 – 0 Speler Oranje Nassau 20e minuut
3 – 0 Speler Oranje Nassau 26e minuut
4 – 0 Speler Oranje Nassau 30e minuut