Kansloze nederlaag voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn eerste competitiewedstrijd verloren, op ons KG was Quick ’20 JO15-7 met 0 – 3 te sterk.

Na een hoopvolle voorbespreking, waarin de term “griep ze bie de strot” nog even werd aangehaald, startte de wedstrijd aardig gelijkopgaand. Bij de gasten speelden een paar spelers die ver boven de rest uit stegen. Door één van deze spelers viel ook de 0 – 1, maar na dit snelle tegendoelpunt brak wel de beste fase van JO15-2 aan. Onder leiding van aanvoerder Thijn werd er op momenten best aardig gevoetbald. Dit leverde ook gelijk een paar kleine kansjes op, maar tot aan de rust werd er vervolgens niet meer gescoord.

In de rust aangegeven dat we echt niet kansloos waren vanmorgen, maar dat we dan wel met iets meer overtuiging en bravoure moesten spelen.

Helaas zat dit er niet in en werd het na een kleine 45 minuten 0 – 2. Vervolgens waren er te weinig jongens die de mouwen opstroopten en er nog wat van wïlden maken. Alleen Thijn (C), Bilal, Hein en invalspelers Lucas, Ruben en Yrjo waren een positieve uitzondering in deze. Maar dat is natuurlijk veel te weinig om er nog een positief resultaat uit te slepen. Quick ’20 JO15-7 maakte er nog 0 – 3 van en dit was ook de eindstand.

Scoreverloop:
0 – 1 9e
Rust
0 – 2 42e
0 – 3 50e

Man of the match: Thijn (C)