Kantine openstelling

Zoals bekend zijn er sinds november in Nederland weer nieuwe coronamaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben ook een grote impact op het voetbalgebeuren. Zo zijn zowel bij wedstrijden als trainingen toeschouwers niet langer toegestaan op de accommodaties van amateurverenigingen en wordt iedereen verzocht de accommodatie na afloop van een training of wedstrijd zo spoedig te verlaten. Toch zien we dat dit nog niet altijd gebeurt. Daarom hebben we maatregelen omtrent het kantinebezoek nog op een rij gezet.

De sportkantines vallen onder de regelgeving voor de horeca. Voor horeca, zowel binnen als op buitenterrassen (eet- en drinkgelegenheden) is het coronatoegangsbewijs verplicht. De kantine kan open tussen 06.00 uur en 17.00 uur. Om toegang te krijgen tot de kantine is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs nodig. Voor KOSC geldt dat:

  • de kantine op doordeweekse dagen gesloten is.
  • op speeldagen in het weekend de kantine geopend is tot 17.00 uur.

Het bestuur van KOSC verzoekt spelers, trainers, vrijwilligers en andere betrokkenen om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten. Zo dragen wij als KOSC bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat het publiek bij wedstrijden en trainingen en het gezellige clubleven binnen afzienbare tijd weer de boventoon voert bij KOSC.