Kleine nederlaag voor JO15-2 tegen de koploper

KOSC JO15-2 heeft zijn voorlaatste wedstrijd helaas verloren, in Zenderen was koploper Zenderen Vooruit JO15-1 met 2 – 0 te sterk.

We wisten dat onze boys vandaag de borst nat konden maken tegen de ongeslagen koploper. Aangegeven dat we als team veel strijd moesten leveren en dat we lang in de wedstrijd moesten proberen te blijven. En dat deden de boys ook prima, de gastheren waren natuurlijk wel de bovenliggende partij, maar door hard te werken, duels te winnen, goed te verdedigen, uitstekend keeperswerk en veel energie in de wedstrijd te steken, wisten we de stand lang op 0 – 0 te houden. Jammer genoeg wisten de gastheren uit een corner die niet goed verwerkt werd bij de eerste paal op voorsprong te komen. Even later wisten de withemden opnieuw uit een corner de score te verdubbelen 2 – 0 en met deze stand zochten beide teams ook de kleedkamers op.

Aangegeven dat we eigenlijk best tevreden waren, qua kansen zeer weinig weggeven en er werd keihard gewerkt. Jammer van die twee tegengoals uit corners, maar blijf vooral zo doorgaan. Probeer in balbezit nog wel wat meer te doen, probeer de bal wat langer in de ploeg te houden en ook de juiste keuzes te maken

In de tweede helft begonnen we goed aan de wedstrijd en probeerden we, zonder echt gevaarlijk te worden, ook wat kleine speldenprikjes uit te delen. De gastheren probeerden nog wel van alles om gevaarlijk te worden en er wat doelpunten bij te scoren. Maar doordat het bij ons gewoon prima stond en de boys hun mannetje stonden in de duels is dat niet gelukt. Zelf slaagden we er jammer genoeg ook niet in om hun keeper echt op de proef te stellen. Maar goed, de koploper een helft op 0 – 0 houden en uiteindelijk maar twee tegendoelpunten moeten incasseren is natuurlijk een prima resultaat. Hier kunnen de boys en wij als technische staf dan ook zeer trots op terugkijken.

Volgende week spelen we onze laatste competitiewedstrijd tegen Reutum JO15-1 en met behulp van al onze supporters en mensen die JO15-2 een warm toedragen, willen we deze najaarscompetitie natuurlijk met een mooie overwinning afsluiten.

Scoreverloop:
1 – 0 Speler Zenderen Vooruit 25e
2 – 0 Speler Zenderen Vooruit 30e

Man of the match: Hugo (©)