Koninklijke onderscheiding voor Robert Harperink, Paul Sijtsma en Arie Semmekrot

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen zijn de KOSC-leden Robert Harperink, Paul Sijtsma en Arie Semmekrot benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Genoemde heren zijn of waren op vele fronten actief voor onze voetbalvereniging en de Ootmarsumse samenleving.

Robert heeft in de jaren 90 gedurende 3 jaar de voorzittershamer mogen vast houden en speelde daarbij een voorname rol tijdens de verhuizing van de vereniging naar het huidige sportcomplex ’n Tooslag. Na zijn bestuurstaak heeft Robert binnen KOSC veel gedaan op voetbaltechnisch gebied als elftaltrainer bij zowel senioren als junioren. Op dit moment is Robert Technisch Coördinator Voetbalzaken bij de jeugdafdeling.

Ook Paul Sijtsma heeft in de voorbije jaren binnen KOSC een groot aantal functies/rollen vervuld. Zo was hij jarenlang jeugdleider, speelde voor Sinterklaas, was vrijwilliger bij diverse acties, medeoprichter van het clubblad en is op dit moment nog organisator van het toernooi om de Lammerink bokaal.

Arie Semmekrot heeft vanuit zijn financiële achtergrond op diverse gebieden veel betekend voor de Ootmarsumse samenleving. Arie is eveneens jarenlang vrijwilliger geweest binnen onze vereniging.

Namens de hele KOSC familie feliciteren wij Robert, Paul en Arie met deze prachtige onderscheiding.

Voor een uitvoerig bericht zie InenOmOotmarsum (Paul) en InenOmOotmarsum (Robert en Arie)