KOSC 1 bekert verder na winst op Luctor

KOSC 1 heeft de laatste twee bekerwedstrijden vertrouwen getankt. Uit werd vorige week met duidelijke cijfers gewonnen van het één klasse hoger spelende DTC. Ook de laatste bekerwedstrijd, uit tegen Luctor et Emergo, werd met 3-0 gewonnen.

Beide teams hadden nog de kans om de volgende bekerronde te halen. Dat lukte KOSC door met goed samenspel de Almelose tegenstrever met 3-0 van de mat te spelen. Het was wel even schrikken voor de Ootmarsummers toen Jorrit Weierink al vroeg in de wedstrijd met een blessure vervangen werd door Diederik Nijhuis. In de 32minuut wist KOSC de score te openen en in de 40minuut was het de ingevallen Diederik Nijhuis, die de 2-0 liet aantekenen. In de tweede helft was er sprake van een gelijk opgaande strijd. De belangrijke 3-0 van Hessel Oude Hengel bleek voldoende om de winst over de streep te trekken.

Nog twee trainingen en dag begint het nieuwe seizoen voor KOSC met een thuiswedstrijd tegen SV Nieuw Heeten. Om 14.00 uur wordt er zondag 24 september afgetrapt op ’n Tooslag.

Bron: In&OmOotmarsum