KOSC 1 eerste helft niet bij de les

Het eerste elftal van KOSC leed de vierde nederlaag van dit seizoen. La Première uit Almelo bleek na 90 minuten met 4-2 te sterk. Trainer Rob Roelofs kan nog niet beschikken over spits Stijn Brunninkhuis, terwijl middenvelder Luuk Wilmink al een tijd uit de roulatie is. Ook Gijs Oortman raakte afgelopen dinsdag geblesseerd met een hamstringblessure. De routiniers Jorrit Weierink, Wouter Engbers en Fabian Harperink waren wel van de partij. Oscar Hoogeslag vormde samen met aanvoerder Harperink het centrale duo. Op de backposities stonden Tom Steggink en Timo Bonke. Het middenveld bestond uit Jari Leussink, Mats Brons en Wouter Engbers. Manusje van alles, Coen Vennegoor, speelde in de spits met Stijn Teders en Jorrit Weierink op de flanken. Met dit elftal kende LAP in de eerste helft weinig problemen. De Ootmarsummers speelden de eerste 45 minuten een matige pot en kwamen binnen een half uur met 2-0 achter te staan.
Na de thee kwamen Stefan Bonke en Rens Oortman binnen de lijnen voor Oscar Hoogeslag en Tom Steggink. Dat leverde niet direct succes op, want de thuisploeg kwam in de 50eminuut op 3-0. KOSC kreeg echter vat op de wedstrijd en ook tactisch stond het beter. Met meer lef werd de tegenstander onder druk gezet en dat resulteerde in doelpunten van Jari Leussink en Wouter Engbers. Na de aansluitingstreffer in de 80e minuut gooide LAP roet in het eten door twee minuten later de 4-2 aan te tekenen. De Ootmarsummers kregen nog wel kansen, maar gescoord werd er niet meer.
In de komende wedstrijden moeten er echt punten worden gepakt en de eerstvolgende wedstrijd, thuis tegen De Lutte, is daarvoor een uitgelezen kans.

Bron: InenOmOotmarsum