KOSC 1 pakt opnieuw de volle winst tegen SV Enter

Een goed weekend voor KOSC. Het eerste team won zelf in the dying seconds van SV Enter, terwijl de overige teams in de top van deze Vierde Klasse punten verspeelden. Het is dus uitermate spannend in deze competitie waar vier teams, waaronder KOSC, blijven strijden voor het kampioenschap.
De gasten uit Enter waren zeker in de eerste helft beter, maar KOSC gaf niet echt kansen weg. De thuisploeg kon echter de bal niet in de ploeg houden en dat had ook wel te maken met de vlagerige wind , die over het hoofdveld waaide. In de tweede helft, met de wind mee, ging het beter. Ook KOSC dwong geen grote kansen af. Enter wist niet te scoren en met doelpunten wordt een voetbalwedstrijd altijd beslist. KOSC wist in de verlenging alsnog de score te openen door Mart Busscher. Er volgde uiteraard een enorme ontlading aan de kant van KOSC na zijn treffer, want net voor de goal leken beide teams zich te schikken in een doelpuntloos gelijkspel. Het is dan uiteraard heel lekker dat je alsnog het beslissende doelpunt voor de drie punten weet te scoren. Zeker als je kampioen kunt worden zijn deze wedstrijden bonuspunten.
Komende zondag wacht de confrontatie tegen L a Première dat met drie punten stijf onderaan staat en dat moet dus ‘gewoon’ drie punten kunnen opleveren. De wedstrijd is op zondag 12 februari en begint om 14.00 uur.

Bron: InenOmOotmarsum