KOSC 1 pakt punt tegen Enter 1

Het is KOSC 1 niet gelukt om drie punten te pakken tegen SV Enter. De thuisclub kwam nog wel op voorsprong. De gasten wisten echter met 2-1 voor te komen, maar Jorrit Weierink redde zijn ploeg door fraai de 2-2 te scoren. Daar bleef het bij. Enter de nummer twee zag koploper UD uit lopen, terwijl KOSC met dit gelijke spel niet veel opschiet.
Vooraf leek het al een lastige wedstrijd te worden. Mats Brons zal door een zware knieblessure dit seizoen niet meer in actie komen. Ook Hessel Oude Hengel was er niet bij en verder zijn er de nodige blessures en selectiespelers, die geen hele wedstrijd kunnen spelen. Ondanks deze tegenslagen was KOSC op en top gemotiveerd om er een mooie pot van te maken.
Het begin verliep van beide kanten zenuwachtig. Ineens wordt Diederik Nijhuis op links weggestuurd en na een goede voorzet schiet Floran Olde Klieverink de bal onberispelijk tegen de touwen.
Na deze openingstreffers neemt Enter het spel volledig. KOSC heeft het moeilijk, maar tot echte kansen voor Enter leidt het vooralsnog niet. Uiteindelijk door een misverstand bij KOSC kunnen de gasten vrij op de goal afgaan en wordt de 1-1 gescoord. Met deze stand rustten beide teams.
KOSC moet na de thee uit een ander vaatje tappen, anders wordt het een lastige tweede helft. De thuisploeg komt beter uit de kleedkamer en heeft weer eens balbezit, maar Enter voert nog wel de boventoon. Dat leidde in de 62e minuut tot een goede kans, maar Ralph Muller redt en voorkomt de 1-2. In de 68e minuut is hij echter kansloos, nadat een Enter speler uit een corner vrij kan inkoppen. Het antwoord van KOSC komt snel, want na een voorzet van Jari Leussink weet Jorrit Weierink met een knappe volley de 2-2 in de bovenhoek te knallen.  In het laatste kwartier is het niet te voorspellen wie en of er nog gescoord kan worden. Fabian Harperink krijgt in de laatste minuut nog een grote kans, maar raakt de bal helemaal verkeerd. Na een zenuwslopend laatste kwartier blijft het 2-2.

Bron: InenOmOotmarsum