KOSC 1 pakt volle winst tegen La Première

KOSC blijft volop meedoen om het kampioenschap in de Vierde Klasse A. Uit tegen La Première boekten de Ootmarsummers een relatief simpele, maar zeker verdiende overwinning op de hekkensluiter. Het werd uiteindelijk 3-0 voor KOSC. Jorrit Weierink opende de score al in de 18e minuut. Daarna duurde het nog even voor dat het Ootmarsumse team de wedstrijd in het slot gooide. Thomas Brons scoorde een kwartier voor tijd de beslissende 2-0, waarna Jari Leussink drie minuten later de wedstrijd met een fraaie treffer volledig in het voordeel van KOSC besliste. Bij de Ootmarsummers maakte Michiel Brons zijn debuut. Hij is de jongere broer van Thomas Brons en een neef van Mats Brons.
Door deze winst van KOSC, maar ook door de overwinningen van DTC en De Lutte, lijken er nog drie ploegen volop in de race voor het kampioenschap. KOSC, DTC en De Lutte met UD als runner up. Na het carnaval, dus op zondag 5 maart, komt Manderveen naar Ootmarsum.