KOSC 1 verliest van UD Weerselo

Het is KOSC 1 niet gelukt om goede zaken te doen in de Vierde Klasse. Op deze wedstrijddag speelden de eerste vier ploegen inde rangschikking een wedstrijd tegen elkaar. Koploper DTC uit Tilligte speelde gelijk tegen de nummer twee De Lutte. KOSC en UD, de nummers drie en vier, speelden dus ook tegen elkaar met het Ootmarsumse team als de verliezer.
In de eerste helft wisselde het spelbeeld. UD begon sterk aan de wedstrijd en nam uit een standaardsituatie een voorsprong. Daarna was ook KOSC een aantal keren gevaarlijk. Jorrit Weierink zag een door hem genomen vrije trap net naast gaan en Mart Busscher kreeg een goede kopkans. Vlak voor rust krijgt Weierink opnieuw een kans, maar de aanvaller kopte naast. Ralph Muller redde vervolgens zijn ploeg met een aantal uitstekende reddingen, waardoor de marge tot 1-0 beperkt bleef.
Na rust ontving Thijs Hulskotte zijn tweede gele kaart en moest KOSC met 10 man proberen de achterstand ongedaan te maken. Stijn Brunninkhuis, die na een lange periode van afwezigheid, tot groot genoegen van de supporters en zijn teamgenoten, weer zijn opwachting maakte, kreeg een kopkans. Ook deze werd niet benut. Trainer Rob Roelofs wisselde nog een aantal keren, maar ook Job oude Roelink en Thomas Brons wisten, ondanks al hun enthousiasme, het verschil niet te maken. UD verdubbelde de voorsprong en dat zorgde voor een goed beeld van de wedstrijd, waarin de Weerselose ploeg zeker in de eerste helft goed speelde. In het tweede part loerde UD op de counter en wist KOSC niet echt een vuist te maken.

Bron: InenOmOotmarsum