KOSC club van de week bij wedstrijd Heracles – Telstar

Heracles Almelo kiest voor elk thuisduel een dorp/stad van de week en benoemd die tot Zwart-Witte Streek. Binnen deze streek wordt er een amateurvereniging uitgekozen als Club van de Week. En voor de eerstvolgende wedstrijd van Heracles tegen Telstar op vrijdag 24 februari a.s. is dat KOSC.

Spelers van KOSC JO 13-1 en JO11-1 mogen op allerlei manieren een rol rondom de wedstrijd vervullen. Zo zijn ze aanwezig op het veld als vlaggendragers, verzorgen zij het middencirkeldoek of staan zij langs de lijn als ballenjongen/meisje! Een hele mooie en spannende belevenis dus voor deze jongens en meisjes.

Naast deze unieke Heracles Almelo-mogelijkheden kunnen leden van KOSC voor een gereduceerd tarief naar de wedstrijd toe. Waar normaal gesproken een ticket €20,- kost, kunnen leden van de Club van de Week voor €7,50,- een ticket aanschaffen. Alle kaarten die beschikbaar gesteld worden voor KOSC zitten in één en hetzelfde vak.

Hoe kan ik kaarten  bestellen?
Volg onderstaande stappen om je wedstrijdkaarten voor Heracles Almelo te bestellen:

  1. Ga naar http://heracles.nl/ootmarsum en druk op bestellen. (Let op! De website komt pas online bij bevestiging deelname.)
  2. Selecteer het vak en kies een je plek uit. (Let op! Er kan maximaal 2 kaarten afgenomen worden p.p.)
  3. Ga naar de winkelwagen en log in met je Heracles account. Indien je nog geen Heracles Account hebt kan je er een aanmaken via https://heracles.nl/registreer
  4. Volg de verdere instructies. De kaarten worden bij succesvol afhandeling als eTicket naar het e-mailadres van het Heracles Account opgestuurd.