KOSC Instroomgroep weer van start

Op vrijdag 30 augustus start voetbalvereniging KOSC weer met de trainingen voor de instroomgroep. Hier kunnen de allerkleinsten, vanaf 5 jaar kennis maken met het voetbalspelletje. Een lidmaatschap of (volledige) uitrusting is nog niet nodig. Jongens en meisjes van 5 t/m 8 jaar die interesse in het voetballen hebben en hieraan willen deelnemen, zijn van harte welkom op Sportpark ’n Tooslag. Train gerust een paar keer vrijblijvend mee.

Bij de instroomgroep leren de kinderen spelenderwijs de eerste basisvoetbalvaardigheden en worden de kinderen vertrouwd gemaakt met het voetbalspel. Het wedstrijdelement speelt hier nog geen rol. In de instroom-leeftijd zal het breed ontdekken van de (voet)balsport leidraad zijn in trainingen. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar, zoals dat in een teamsport hoort.
De belangstelling voor het voetbal is groot, inmiddels hebben zich al 15 kinderen aangemeld, waaronder ook een groot aantal meiden. De groep wordt begeleid door 4 enthousiaste trainers, die spelenderwijs en ongedwongen de trainingen verzorgen.

De instroomgroep traint elke vrijdag van 18.00 uur – 19.00 uur.

Kom eens kijken! Laat uw kind kennismaken met voetbal!