KOSC Jeugdtoernooi met 12 teams

De 44e editie van het KOSC Jeugdtoernooi gaat bijna van start! Aankomend weekend strijdt op Sportpark ’n Tooslag een mooi gevuld deelnemersveld, variërend van FC Trias JO19-1 (4e divisie) tot het eigen KOSC JO19-2 (3e klasse), om de felbegeerde eerste plaats.

Voorstellen teams en huldiging kampioenen
Vrijdag 23 juni wordt het jeugdtoernooi afgetrapt met het voorstellen van de deelnemende teams en daarnaast worden de KOSC-teams nog eens in ‘het zonnetje’ gezet. Daarna is het tijd voor de eerste poulewedstrijden. ’s Avonds is er natuurlijk een gezellig feest in de tent, waar ook feestzanger Tom Linders zijn zangkunsten zal vertonen.

De (b)alleskunner
Zaterdag 24 juni staat in het teken van de poulewedstrijden. Om 9:30 uur beginnen de eerste wedstrijden. Rond 16:00 uur is de laatste wedstrijd en wordt bekend wie tegen elkaar speelt in de kruisfinales op zondag. Zaterdagavond draait alles om een nieuwe activiteit: de (b)alleskunner. Elk team kiest één speler, die uitgedaagd wordt om vijf verschillende activiteiten uit te voeren. Van het meten van de schotkracht tot het schieten van een boogbal in één van de vijf bakken… degene met de meeste punten wint voor zijn team een geweldige prijs. De avond is pas voorbij totdat iedereen in de tent zijn dans-skills heeft vertoond onder de muziek van DJ AG-Entertainment.

De grote finaledag
En dan de zondag: de grote finaledag op 25 juni. Eerst worden de kruisfinales gespeeld  en om 15.15 uur de allesbeslissende finale. Wie mag zich kronen tot winnaar van de 44e editie KOSC Jeugdtoernooi? Dat zien we zondag. Het belooft in ieder geval een fanatiek en gezellig weekend te worden, waarin  samen het seizoen sportief wordt afgesloten. Kom ook gezellig langs van vrijdag 23 juni tot en met zondag 25 juni bij KOSC!

Voor het volledige wedstrijdprogramma (incl. uitslagen) zie bijgaande link

Bron: InenOmOotmarsum