KOSC JO11-1 ongeslagen kampioen

KOSC JO11-1 is afgelopen zaterdag ongeslagen kampioen geworden in de spannende en beslissende kampioenswedstrijd tegen Sparta Enschede JO11-3. In een wedstrijd tegen de nummer 2, op dat moment ook nog ongeslagen, was dit garantie voor een spannende wedstrijd.
JO11-1 begon sterk met een mooi doelpunt van Jelte oude Hengel op aangeven van Axel Groothuis. De thuisploeg wist echter in het tweede kwartier terug te komen door twee knappe doelpunten. Met een ruststand van 2-1 voor Sparta moest KOSC nog even aan de bak.
Een snelle goal na rust van Axel Groothuis werkte motiverend voor de jongens. Met nog tien minuten op de klok schoot Floris Weustink een bal knap in de winkelhaak en vijf minuten voor tijd kwam Sebas Kruse met de genadeklap. Met een eindstand van 2-4 en kampioenshirtjes van sponsor Meijer-Oude Lashof kon de terugreis al toeterend naar Ootmarsum beginnen.
Met de titel op zak gaan ze nu 1e klasse voetballen en zijn ze nog volop in de strijd om de beker.