KOSC JO15-2 doet goede zaken en nesteld zich vaster in top 3!

KOSC JO15-2 heeft zijn vierde competitiewedstrijd overtuigend gewonnen, in Almelo werd op Sportpark De Horst de nr. 4 Luctor et Emergo JO15-3 met 1 – 5 verslagen.

De boys en girl begonnen wat slapjes en rommelig aan de wedstrijd en in de eerste tien minuten ging het dan ook redelijk gelijk op. Na de eerste de beste kans maakte Job er gelijk 0 – 1 van. Hierna trokken we het spel iets meer naar ons toe, zonder echt goed te spelen. Na een kleine 30 minuten verdubbelde Con, na een uitstekende aanval met een prima assist van Job, de score en maakte hij er 0 – 2 van. Vervolgens had Job er na een 1 op 1 gevecht met de keeper de 0 – 3 op zijn schoen, maar kwam hun sluitpost als winnaar uit de bus.

In de rust verteld dat we nou niet echt tevreden waren, aangezien het tempo veel te laag lag en we veel te rommelig en slordig speelden.

In de tweede helft begonnen we weer goed, maar gaf scheidsrechter Pannekoek een cadeautje aan de gastheren. Om onduidelijke redenen en na vermeend hands van de sterk spelende Guus gaf hij zomaar een penalty 1 – 2. In de 45e minuut vergrootte Joep de marge en maakte hij er na een assist van Con 1- 3 van. Minuutje later besliste de zeer sterk spelende Jorne, na een mooie solo de wedstrijd 1 – 4. Hierna gaf het thuisteam het wel op en mocht invalspeler Xen er nog 1 – 5 van maken.

Vanmorgen prima zaken gedaan door een verwachte concurrent op ruime achterstand te zetten en iets vaster de 3e plaats in te nemen. Vermeldenswaardig is dat zowel Bart als Jidde een keurige wedstrijd speelden en stapjes aan het maken zijn, klasse boys.

0 – 1 Job 15e minuut
0 – 2 Con 27e minuut