KOSC JO15-2 draait wedstrijd in 2e helft helemaal om

KOSC JO15-2 heeft een oefenwedstrijd overtuigend gewonnen, op ons KG werd Quick ’20 JO15-8, na een 0 – 3 ruststand, met 6 – 3 gewonnen.

De boys begonnen wat slapjes aan de wedstrijd en bij de gasten uit Oldenzaal was er iets meer overtuiging en wil om te winnen aanwezig. De boys blaften wel, maar beten helaas niet. Dat deden de gasten wel en bij rust stond er dan ook een ietwat geflatteerde 0 – 3 op het scorebord. Via gastspeler Joep en Tijn kregen we wel wat kansjes, maar de echte overtuiging en het meedogenloos zijn ontbrak.

In de rust dan ook aangegeven dat we best aardig aan mee voetballen waren met de in de 4e klasse spelende Oldenzalers. Maar dat we wel gewoon keihard met 0 – 3 achter stonden. Afgesproken dat we wat directer en meedogenlozer moesten zijn.

En onder aanvoering van aanvoerder Hidde, Bart en de sterk spelende / hard werkwerkende mid mid Joep scoorden we na een vlot lopende aanval al snel de 1 – 3. Na een uitstekende lange bal van Julian, gaf Tijn een prima assist op gastspeler Brent die de bal koelbloedig binnen schoot. Een paar minuten later werd het dankzij hun keeper zelfs 2 – 3 door Hidde. Twintig minuten voor tijd ging Tijn naar de kant voor gastspeler Jens. En binnen tien minuten maakte Jens een onvervalste hattrick. Óók gastpeler Joep scoorde op aangeven van Jens nog een fraai doelpunt en zo eindigde de wedstrijd in een overtuigende 6 – 3.

En zo zie je maar weer door geloof, overtuiging, veel beleving en een beetje geluk werd de wedstrijd nog helemaal omgedraaid en werden in de tweede helft maar liefst 6 knappe goals gescoord. Klasse gedaan boys.