KOSC JO15-2 en Reutum JO15-1 houden elkaar in evenwicht

KOSC JO15-2 heeft zijn laatste bekerwedstrijd gelijkgespeeld, na een leuke, spannende en gelijkopgaande wedstrijd werden op ons hoofdveld de punten gedeeld met Reutum JO15-1.

Na een wat afwachtend begin werden de gasten uit Reutum langzaam maar zeker steeds iets sterker. Dit kwam ook doordat we niet allemaal helemaal bij de les waren, een aantal jongens namen het voortouw, werkten keihard en gaven het goede voorbeeld, maar sommige boys waren ook veel te afwachtend, durfden niet te voetballen en waren ook zeker niet scherp genoeg. Dit resulteerde in een paar uitstekende kansen voor de bezoekers, maar gelukkig hadden wij David die een aantal keren prima redding bracht en er enkel en alleen voor zorgde dat het bij de rust nog steeds 0 – 0 stond.

In de pauze toch echt aangegeven dat voetbal een teamsport is en dat we het toch echt met zijn allen moesten gaan doen. We kunnen met elkaar best een aardig niveau halen, maar dan zullen we toch echt allemaal mee moeten gaan doen. Dus actiever zijn, meer bewegen, duels willen winnen en uitstralen dat je deze pot toch echt zelf wilt winnen.

En eerlijk is eerlijk in de tweede helft zagen we een herboren en heel ander JO15-2. En dit zorgde dan ook meteen voor de openingstreffer. In onze eerste de beste kans kreeg Stef een afvallende bal voor zijn voeten en deze schoot hij zeer overtuigend in de rechterbovenhoek 1 – 0. Hierna bleven onze boys de bovenliggende partij, werd er wat meer energie in de wedstrijd gestoken, hadden ze het meeste balbezit en werd er op momenten ook best aardig gevoetbald. De gasten moesten zich nu beperken tot verdedigen en tegenhouden. Wel werden ze via snelle counters en lange ballen van achteruit een paar keer heel gevaarlijk en jammer genoeg leidde dit ook tot de 1 – 1. Na deze gelijkmaker gingen de boys met zijn allen echt op zoek naar de winnende goal, maar helaas zat dit er vanmorgen gewoon niet in. Gezien de hele wedstrijd was dit ook niet echt verdiend geweest en konden de leiders/trainers van beide teams wel leven met deze puntendeling.

Vanmorgen gekeken naar misschien wel onze minste eerste helft tot dusver, maar dit werd uitstekend gecompenseerd nadat het hele TEAM een zeer sterke en energieke tweede helft speelde. Ook nu werd het maar weer eens duidelijk dat we elkaar toch echt keihard nodig hebben om tegen zulke tegenstanders resultaat te halen.

Scoreverloop:
1 – 0 Stef 38e minuut
1 – 1 Speler Reutum 45e minuut

Man of the match: Cisse