KOSC JO15-2 geeft koppositie uit handen na nederlaag In Almelo

KOSC JO15-2 heeft in Almelo onder de rook van ‘kinderboerderij’ Erve Asito zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden, op Sportpark Ossenkoppelerhoek werd met 3 – 1 verloren van Oranje Nassau JO15-4.

Voor aanvang van de wedstrijd was de boodschap vrij helder, bij winst of gelijkspel hielden we de voorsprong en zouden we volgende week zaterdag kampioen kunnen worden. Het thuisteam vocht echter voor zijn laatste kansen en dus was de openingsfase vrij gespannen en deden beide teams niet veel voor elkaar onder. JO15-2 probeerde, zoals altijd, naar de voetballende oplossingen te zoeken, maar helaas lukte dit in de eerste helft niet echt. Dit lag zekers aan de tegenstander die telkens net iets fanatieker en feller waren. Hierdoor kwamen we voor rust op een 2 – 0 achterstand.

In de rust aangegeven dat het niet voldoende was vandaag, allemaal schepje erbij op en met name voor Job en Imke gold dat ze nog meer uit elkaar op nr. 6 en 10 moesten spelen. Vecht voor je laatste kansen en ga ervoor.

Vervolgens zagen we in de tweede helft een veel beter JO15-2. De boys en girl waren veel dominanter en kregen met name via Job, Con en Imke wat kansjes op de aansluitingstreffer. Echter zat het vandaag niet mee en werd het na een kleine 60 minuten 3 – 0. En hier mee was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld,  de boys en girl gaven zich nog niet gewonnen en gaven nog even nog alles. Con maakte via een mooi afstandsschot nog wel 3 –  1, maar de tijd was helaas te kort om hier nog een resultaat te kunnen halen. Na afloop in de kleedkamer dus gebogen en teleurgestelde koppies, winst en verlies liggen dus dicht bij elkaar en dit x zaten we een keer aan de verkeerde kant van de score.

Maar al met al blijven we positief, we hebben de doelstelling nagenoeg bereikt, zitten nog bij de laatste acht in het bekertoernooi en kunnen gewoon heel tevreden zijn over wat we met elkaar hebben bereikt tot nu toe.