KOSC JO15-2 heeft ruim voldoende aan helftje om de volle buit binnen te harken

KOSC JO15-2 heeft óók zijn 8e competitiewedstrijd gewonnen, op veld 2 werd in de ijzige kou BZSV De Blauwwitters JO15-1 met 3 – 0 verslagen.

De gasten begonnen zeer fanatiek aan de wedstrijd en de eerste kans was dan ook voor hun snelle voorhoedespeler, echter was het Job, die na een corner van Imke, enigszins fortuinlijk de openingstreffer tegen de touwen schoot. De gasten bleven veelal de lange bal bal hanteren en waren hier óók een paar keer zeer gevaarlijk mee. Onze complete achterhoede had de handen meer dan vol aan hun snelle spits. Echter kwamen we er voetballend makkelijk doorheen en waren we wat dat betreft ook de baas op het veld. Na ruim 20 minuten verdubbelde Con de score, na een subliem passje van Joep en prima werk van Hidde, gaf onze snelle linksbuiten zelf de assist op de doelpuntenmaker. Nog voor rust maakte opnieuw Con er 3 – 0 van en hierna was de wedstrijd wel gespeeld.

In de rust aangegeven dat er prima werd gespeeld. Ook aan Job en Imke verteld dat ze iets korter op hun directe tegenstanders moesten zitten om met name die lange ballen er uit te halen.

En in de tweede helft gebeurde er werkelijk waar niets noemenswaardigs meer en dat ga ik dus ook niet doen.

Uiteindelijk prima wedstrijd gezien en één helftje was dus ruim voldoende voor deze uitstekende overwinning tegen een lastige tegenstander. Na afloop van deze wedstrijd kwam er zeer goed nieuws uit Borne, waar NEO JO15-6 met 0 – 0 gelijkspeelde tegen koploper Oranje Nassau JO15-4. Door dit onverwachte cadeautje uit Borne zijn wij nu de trotse koploper en liggen we op pole position. Volgende week in Almelo de kraker tegen Oranje Nassau JO15-4 en hierna zal veel bekend worden over een eventueel kampioenschap, nog een drietal finales te gaan.