KOSC JO15-2 komt net tekort tegen een fysiek sterk DSVD JO15-1

Zonder de afwezige Guus, Cas en Mees, maar met een paar leenspelers uit JO13-1 begonnen de boys en girl prima aan de wedstrijd. De fysiek sterke gastheren waren wel iets sterker, maar dat werd uitstekend gecompenseerd door een geweldige inzet en vechtlust. En na een snelle uitbraak werd het zelfs 0  – 1 door Con na een goede assist van Joep. Echter werd deze treffer onterecht afgekeurd wegens vermeend buitenspel,  erg zuur. DSVD had het meeste balbezit en verschenen ook een paar zeer dreigend voor keeper Hugo. Verdedigend hadden we het echter prima voor elkaar met Stijn, Jorne, de zeer sterk spelende gastspeler Sebas en Joep. Later verhuisde Imke, door knieproblemen van Jorne, ook naar het centrum van de verdediging en daar speelde ze één van haar beste wedstrijden, hulde. Was vooral tegenhouden dus, maar in de counter waren we via Joep en Jorne ook nog een paar keer zeer dreigend voor het doel van DSVD. Op slag van rust gaf de scheidsrechter een pingel tegen, na zeer ongelukkig hands van Sebas. Dus met een 1 – 0 achterstand gingen we rusten.

In deze rust werd er gezegd dat deze eerste helft zeer veel energie en kracht heeft gekost. Maar dat we dit ook absoluut in de tweede helft moesten opbrengen, anders zouden de rood-wit geblokten snel verder uitlopen.

En dit lukte ook de tweede helft prima. Sterker nog via een knap afstandsschot van Axel waren we na ruim 45 minuten dicht bij de gelijkmaker. Ook aanvoerder Job speelde een prima pot, maakte veel meters en moest dit aan het eind van de wedstrijd ook bekopen met kramp. Via een geplaatste vrij trap werd het uiteindelijk 2 – 0 en dit was jammer genoeg ook de eindstand.

Maar complimenten voor het vertoonde spel en met name voor de inzet. Was zeker  geen schande om hier in Deurningen, als promovendus uit de 5e klasse, met een kleine nederlaag te vertrekken. Verwacht ook dat deze tegenstander op het eind wel om de bovenste plaatsen zal gaan meedoen