KOSC JO15-2 komt niet verder dan gelijkspel tegen PH JO15-3

KOSC JO15-2 heeft zijn 8e competitiewedstrijd gelijkgespeeld, op ons Hoofdveld kwamen de boys niet verder dan 3 – 3.

De boys kwamen als raketten uit de startblokken en binnen tien minuten stond het reeds 2 – 0 door een tweetal doelpunten van Axel. Vervolgens waren er nog enorme kansen voor Joep en Tijn om de score nog verder uit te bouwen, maar beide aanvallers slaagden er helaas niet in om het net nogmaals te laten bollen. Helaas deden de gasten na een kleine 20 minuten wel iets terug 2 – 1.

In de rust aangegeven dat het allemaal wat te rommelig en chaotisch was. Met zijn allen schepje erbjj op en we moeten de 3 punten hier thuis kunnen houden.

Helaas is dit in een gelijkopgaande tweede helft niet gebeurd en floot scheidsrechter Hulsmeijers na een 3 – 3 stand voor het einde. van de wedstrijd.