KOSC JO15-2 krijgt lesje in slimmigheidjes, effectiviteit en winnaarsmentaliteit

Vanmorgen de spannende competitiewedstrijd tegen onze grootste concurrent van de afgelopen najaarscompetitie Oranje Nassau JO15-4 gespeeld. Op veld 2 waren de oranjehemden helaas met 0 – 3 te sterk.

Voor de wedstrijd waren we het wel met elkaar eens dat we nog wel een appeltje te schillen hadden met deze tegenstander. De boys begonnen ook prima aan de wedstrijd, zonder dat dit grote kansen voor één van beide doelen opleverden  De gasten verdedigden prima en waren ook net even wat feller in de duels. Toch kregen we via Job en Con nog de grootste kansen om op voorsprong te komen, helaas trof de inzet van laatstgenoemde de paal. Sebastiaan onderscheidde zich aan de andere kant ook een tweetal keren met prima reddingen. Helaas was een penalty hem wel te machtig en zo was de ruststand 0 – 1.

In de rust aangegeven dat er nog wel een schepje  bij op moest en dat we ons hier thuis ook niet zo makkelijk af moesten laten troeven en laten zien dat we kerels zijn.

Net na rust waren we opnieuw via Con, na een voorzet van de prima spelende Niels, dichtbij de gelijkmaker. Ook een tweetal vrije trappen van Niels misten net benodigde vernuft. Dichterbij zijn we helaas ook niet geweest, de gasten waren net wat slimmer, gemener en lieten zien dat ze meedogenlozer, overtuigender waren en veel liever die wedstrijd wilden winnen dan ons. Over het algemeen waren we dus gewoon te lief deze zaterdag. Scheidsrechter Willem Brons had er de handen ook meer dan vol aan vandaag. Weer een goede leer voor de volgende wedstrijden dat we op bepaalde momenten dus veel meer van ons af moeten bijten en nog meer laten zien dat we echt een TEAM zijn.