KOSC JO15-2 niet bij de les en verliest verdiend van zichzelf en van koploper HSC ‘21/Buurse JO15-3

KOSC JO15-2 heeft zijn 3e competitiewedstrijd ruim verloren, op veld 2 was koploper HSC ‘21/Buurse JO15-3 met 3 – 7 veel te sterk.

Voorafgaand in de wedstrijdbespreking duidelijk aangegeven dat het er vandaag echt om gaat. De gasten uit Haaksbergen/Buurse zijn niet voor niets koploper, dus moesten we echt allemaal top zijn om een goed resultaat te halen. In de vorige wedstrijden kwamen we nog weg met slordige foutjes, maar nu kon een onnauwkeurigheidje al dodelijk zijn. En in de 3e minuut was daar al het eerste slordige moment, Cisse speelde de bal in op de niet vrij staande aanvoerder Wessel, balverlies en meteen 0 – 1. Vervolgens probeerden de boys en girl zich tevergeefs in de wedstrijd te knokken, de gasten bleven feller, waren alerter, wonnen de meeste duels en bij rust keken we dus ook al tegen een 0 – 3 achterstand aan. Bij de groenhemden speelden de betere en snellere spelers voorin en omdat wij niet doortastend, adequaat genoeg waren en omdat simpele ballen zomaar werden ingeleverd werd hier dus ook gretig door hun gebruik van gemaakt.

In de rust aangegeven dat we hier dus ook wel teleurgesteld over waren, zorg dat je scherper en geconcentreerder bent en laat potverdorie eens zien dat je die wedstrijd wilt winnen. Tegen gelijkwaardige of sterkere tegenstanders wordt er toch echt wat meer gevraagd. Afgesproken dat we dit in de tweede helft wel wilden laten zien.

En eerlijk is eerlijk, in de eerste tien minuten na rust zagen we ook een herboren en ontketend JO15-2 die als team echt op zoek waren naar de 1 – 3. Imke, Wessel en Job hebben hier ook een drietal 100% kansen voor gehad, maar ze slaagden er helaas geen van allen in om het net te laten bollen. En als je de doelpunten zelf niet maakt doet de tegenstander dat wel 0 – 4. De koppies gingen omlaag en binnen no time stond het ook ineens 0 – 7, kwalijke zaak. Op het eind nog wel even laten zien dat we wel degelijk kunnen voetballen met elkaar door er uiteindelijk nog 3 – 7 van te maken. Maar dit was natuurlijk veel en veel te weining om uberhaupt ook nog maar ergens aanspraak op te maken.

Zonde jammer, vandaag hebben we als team laten zien dat we blijkbaar nog niet klaar zijn om topwedstrijden te spelen en het maximale te eisen van elkaar, heel teleurstellend. Echt dik verdiend verloren en ook vooral van onszelf. Maar goed, uithuilen en weer doorgaan, ook hier leren we als team natuurlijk zeer veel van. Op naar de volgende wedstrijd op 24 oktober in Enschede tegen Victoria ’28 JO15-4G.

0 – 1 Speler HSC ‘21/Buurse JO15-3 3e minuut
0 – 2 Speler HSC ‘21/Buurse JO15-3 15e minuut
0 – 3 Speler HSC ‘21/Buurse JO15-3 25e minuut