KOSC JO15-2 pakt eerste overwinning van het seizoen

KOSC JO15-2 heeft zijn 5e bekerwedstrijd gewonnen, in Oldenzaal werd Quick ’20 JO15-9 met 1 – 2 verslagen.

Met gastspelers Lucas en Florian begonnen de boys lekker fanatiek aan de wedstrijd, beide teams deden niet veel voor elkaar onder en het spel speelde zich vooral op het middenveld af. Grote kansen voor beide doelen waren er niet echt te noteren, echter was er wel een goede mogelijkheid voor Thijn die de bal zomaar in de voeten geschoten kreeg, maar oog in oog met de keeper slaagde onze aanvoerder er jammer genoeg  niet in om de bal tussen de palen te krijgen. Net koud in het veld voor Daan maakte Sajed de bevrijdende 0 – 1 en met deze stand floot de goed leidende scheidsrechter ook voor de rust.

In de rust aangegeven dat het een mooie, gelijkopgaande wedstrijd was en dat er goede kansen waren om hier weer met een goed resultaat te vertrekken.

De gastheren gaven zich echter nog niet gewonnen en na een onoplettendheid werd de stand zomaar weer 1 – 1. Echter bleven de boys hard werken en gingen ze met veel beleving weer op zoek naar de voorsprong. En in de 50e minuut was daar Hein met een schitterend afstandschot die zomaar over hun verbouwereerde keeper in het doel verdween 1 – 2. Nog een kleine twintig minuten alles geven en de eerste overwinning in deze competitie is een feit. Sajed, Lars en Hein waren vervolgens nog dicht bij de 1 – 3, maar ook de gastheren waren nog een paar dichtbij de 2 – 2, waarbij keeper Bart nog een formidabele redding in huis had. Na ruim 70 minuten floot de scheidsrechter voor het einde en was de eerste overwinning dan ook  eindelijk een feit.

Uiteindelijk een dik verdiende overwinning. Door het harde werken van het heĺe team, maar met name aanvoerder Thijn, Hein en Mats werd deze overwinning echt afgedwongen, complimenten voor alle boys van JO15-2.

0 – 1 Sajed 30e