KOSC JO15-2 pakt op valreep puntje tegen RSC JO15-2

Voor de wedstrijd aangegeven dat de knop nu echt even om moest en dat we op deze kermiszaterdag met zijn allen nog graag voor een goed resultaat wilden gaan. Net zoals in Ootmarsum ontliepen beide teams elkaar weinig en gebeurde er niet zo veel. Door een ongelukkig moment van keeper Bart en Timo werd het al snel 1 – 0. Hierna waren de boys voetballend lichtjes de bovenliggende partij en dat resulteerde na ruim 15 minuten in de verdiende gelijkmaker. Na een prima assist van gastspeler Derk zette Joep de 1 -1 op het scorebord. Hierna waren er nog wat kansjes voor de snelle Tijn, die pech had en twee keer over ongelukkig de paal toucheerde.

In de rust aangegeven dat we hier absoluut voor een goed resultaat moesten gaan. Allemaal proberen om, net als vorige week, net dat beetje extra te geven, zodat we met drie punten weer richting de Siepelstad kunnen gaan.

En in de eerste tien minuten na rust leek ook echt dat wij deze wedstrijd over de streep zouden trekken. Er waren ook wat kansjes voor opnieuw Tijn, Joep, Daan en Derk. Echter waren deze mogelijkheden helaas niet genoeg voor de 1 – 2 en aan de andere kant viel het doelpunt wel 2 – 1. Lange tijd leek dit óók de eindstand te worden, maar 30 seconden voor tijd was daar dan toch nog de verdiende gelijkmaker van Tijn. Na een prima diepe bal van Lars, glipte onze snelle nr. 9 er tussendoor en maakte koelbloedig de 2 – 2.

Nog een extra compliment voor onze reservekeeper Bart die vanmiddag een prima wedstrijd keepte en liet zien dat hij prima in de goal kan staan indien nodig.