KOSC JO15-2 sleept dik verdiend punt uit het vuur tegen VMC JO15-1

KOSC JO15-2 heeft zijn eerste competitiewedstrijd in de 4e klasse gelijkgespeeld, op ons hoofdveld werd het 2 – 2 tegen VMC JO15-1

De boys en girl begonnen prima aan de wedstrijd en voetballend waren we minimaal gelijkwaardig dan onze gasten uit Vasse/Manderveen en misschien zelfs wel iets sterker.  Echter stonden we bij rust, door een tweetal ongelukkige momentjes van keeper Ties, wel met 0 – 2 achter. Zelf kregen we via Job 2x en Con ook nog goede kansen om wat terug te doen of op voorsprong te komen. Echter hadden Job en Con het vizier niet op scherp staan slaagden ze er niet in om ons te laten juichen.

In de rust aangegeven dat we zeker niet minder waren dan de gasten en dat we vertrouwen moesten houden in een goede afloop.

Ook in de tweede helft waren we de bovenliggende partij en slaagden we er nog meer in om de gasten bij de strot te pakken. Gelijk na rust leverde dit een enorme kans voor Con op, maar oog in oog met de keeper faalde hij helaas jammerlijk en wist hij niet te scoren. De gasten van VMC slaagden er nu helemaal niet meer in om gevaarlijk te worden en waren nog maar sporadisch voor het doel van Ties. Na een uitstekende corner van invalspeler Niels had Job de aansluitingstreffer op zijn  schoen, maar ook nu slaagde hij er jammer genoeg niet in om het net te laten bollen. Tien minuten voor tijd lukte dit dan eindelijk wel. Na een zeer fraaie actie en assist van Niels,  schoot Con op overtuigende wijze de 1 – 2 in het dak van het doel. En een paar minuten voor tijd scoorde Job, na een uitstekende assist van Jorne, de dik en dik verdiende gelijkmaker tegen de touwen.

Vandaag een leuke wedstrijd gezien en als team een zeer verdiend punt gepakt. Wel hebben we gezien dat slordig balverlies en domme foutjes een klasse hoger al dodelijk kunnen zijn. Maar gelukkig hebben we dit als team vandaag goed kunnen maken, hiervoor ontvangen jullie allen een groot compliment. Volgende week zaterdag in Deurningen de volgende uitdaging als DSVD JO15-1 de tegenstander is.