KOSC JO15-2 verliest in slotminuut van Sparta E. JO15-6

KOSC JO15-2 heeft zijn voorlaatste wedstrijd op een sneue manier verloren, in de slotminuut scoorde Sparta E. namelijk de 1 – 2.

KOSC JO15-2 zit in een dipje en ondanks dat de boys hard werken en hun uiterste best doen, scoorden de gasten uit Enschede een vijftal minuten voor rust de 0 – 1. Op dat moment wel verdiend, want de withemden waren lichtelijk de bovenliggende partij en lieten het iets betere voetbal zien.

In de rust heeft de technische staf dit ook aangegeven en geprobeerd om de boys nog gemotiveerder het veld weer in te krijgen.

En in de tweede helft slaagden de boys er ook in om doormiddel van hard te werken er meer een wedstrijd van te maken. Tien minuten voor tijd scoorde Bilal dan ook de verdiende gelijkmaker. Echter zit KOSC JO15-2 in de hoek waar de klappen vallen, want in de allerlaatste minuut kwam er een lange bal van achteruit, die niet helemaal juist werd ingeschat door Lucas en Sparta E. JO15-6 de 1 – 2 opleverde.