KOSC JO15-2 weet ondanks voldoende kansen niet te winnen van Quick ’20 JO15-7

KOSC JO15-2 heeft zijn 7e competitiewedstrijd opnieuw gelijkgespeeld, op Sportpark Vondersweijde te Oldenzaal werden de punten gedeeld met de nr. 6 Quick ’20 JO15-7 2 – 2.

De boys begonnen lekker fanatiek aan de wedstrijd en het spel golfde behoorlijk op en neer. Zonder grote kansen te krijgen waren we lichtjes de bovenliggende partij. Toch waren het de gastheren die na ruim 10 minuten op voorsprong kwamen, na een slippertje van keeper Twan verdween een bal ongelukkig in één keer in zijn doel. Ruim tien minuten later scoorde Tijn, na een prima assist van Hidde, op fraaie wijze de gelijkmaker. Vlak voor rust bekroonde de uitstekend en zéér ijverig spelende Bick zijn goede spel met de verdiende 1 – 2.

In de rust aangegeven dat we óók in de tweede helft voldoende energie in ons spel moesten leggen. Hier in Oldenzaal lagen zeker mogelijkheden om die drie punten te pakken.

En óók in de tweede helft begonnen de boys weer zeer sterk en ijverig aan de wedstrijd. Toch was het Quick die op fortuinlijke wijze, na een foutje van Twan, de gelijkmaker scoorde. Hierna gingen de boys met volle overtuiging op jacht naar de drie punten. Via Tijn, Hidde, Bick en Joep waren we hier ook zeer dichtbij, maar jammer genoeg slaagden hun er geen van allen in om het net nogmaals te laten bollen. Dus eindigde hier in 2- 2, terwijl we eigenlijk de 3 punten wel hadden verdiend.

Positieve was dat de boys er vandaag opnieuw alles aan deden en als team vochten voor een goed resultaat. Zaterdag 29 april nieuwe ronde en opnieuw kansen als PH uit Almelo op bezoek komt.