KOSC JO15-2 zet zijn ongeslagen status voort

KOSC JO15-2 heeft in zijn 4e competitiewedstrijd de punten gedeeld, op Sportpark Vondersweide werd na een spannende en gelijkopgaande wedstrijd met 1 – 1 gelijkgespeeld tegen de nr. 9 Quick ’20 JO15-8.
Al vrij snel in de wedstrijd werd het duidelijk dat het vandaag geen makkelijke ochtend zou worden. De gastheren waren fysiek zeer sterk, zaten er kort op en lieten ons niet echt voetballen. Hierdoor werd een gelijkopgaande en spannende wedstrijd waarbij er niet veel kansen voor beide doelen te zien waren. De gastheren beschikten over een zeer gevaarlijke rechtsbuiten die voor veel dreigende momenten zorgde. Gelukkig speelde onze linksback Bas V. een prima wedstrijd en had deze speler behoorlijk onder controle. En op de momenten dat hij er toch tussendoor glipte was daar altijd nog Rens die dan corrigerend optrad. Voetballend waren we misschien wel iets sterker, maar er waren te weinig momenten dat we dit echt tot uiting konden brengen. Dit kwam puur door de fysieke kracht van de gastheren en het feit dat ze veel duels wisten te winnen. De keren dat we de bal hadden wisten we ook gelijk gevaarlijk te worden. Via goed combinatiespel waren Wout W. en Mick een tweetal keren dicht bij de openingstreffer, maar helaas slaagden zij er niet in om ons te laten juichen. Ook Quick ’20 was een paar keer dicht bij de openingstreffer, maar door goed verdedigend werk en prima ingrijpen van keeper Daan bleef het tot aan de rust 0 – 0.
In de kleedkamer aangegeven dat we echt tot het uiterste moesten gaan om hier een goed resultaat neer te zetten. Afgesproken dat we in balbezit nog iets rustiger moesten zijn en nog meer van ons af moesten proberen te bijten.
En ook in de tweede helft bleeft het spelbeeld nagenoeg hetzelfde. De hardwerkende Wout W. speelde niet echt een gelukkige wedstrijd en slaagde er niet in om het verschil te maken. Ook de ingevallen Teun deed zijn best, maar kon niet echt veel potten breken. Op het middenveld probeerden de hardwerkende Jorn en Mick wel het verschil te maken, maar helaas lukte dit te weinig. Tien minuten voor tijd ontsnapte hun gevaarlijkste speler even aan de aandacht van Wout H. en meteen was het ook raad voor de gastheren. Nu moesten we met zijn allen nog even vol aan de bak om in ieder geval een nederlaag te voorkomen en gelukkig lukte dit ook. De goed spelende Mick ging vijf minuten voor tijd weer eens op avontuur en nu schoot hij de bal hard en onhoudbaar binnen 1 – 1.
Al met al moesten we vandaag tevreden zijn met een puntje, meer zat er gewoonweg niet in. Als team hebben we keihard gewerkt met zijn allen en geknokt voor wat we waard waren. En de beloning was uiteindelijk een puntje en de tijdelijke koppositie. Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen de nr. 5 PH JO15-3 en dan gaan we uiteraard wel weer vol voor de drie punten.

Scoreverloop:
1 – 0 Speler Quick ’20   59e minuut
1 – 1 Mick    64e minuut

Man of the match: Geen uitblinkers, teamprestatie