KOSC JO17-1 terechte kampioen

KOSC O17-1 is de terechte kampioen geworden. Van de 9 wedstrijden werden er 8 gewonnen en slechts 1 wedstrijd gelijk gespeeld.
De kampioenswedstrijd vond plaats op een regenachtige middag in Lonneker. LSV is de tegenstander en deze ploeg staat op de 2 plek.
KOSC JO 17-1 was dus gewaarschuwd. Het zou geen makkelijke wedstrijd worden.
Om precies 14:30 startte de strijd om de titel. De scheids wist wat er op het spel stond, want er was een sfeeractie geregeld door een aantal KOSC-fans (Nogmaals bedankt hiervoor).
De wedstrijd begon hierdoor een beetje gespannen. Maar na 20 minuten was de spanning een beetje weg en werd de stand op 0-1 gebracht. Voor de pauze werd het nog 0-3 en ging KOSC  verdiend met deze voorsprong de rust in.
In de kleedkamer afgesproken om direct op zoek te gaan naar de 0-4, want dan is de wedstrijd echt gespeeld.  Uiteindelijk hebben de kampioenen de uitslag uit kunnen breiden naar 1-8.