KOSC JO8-2 KAMPIOEN

KOSC JO8-2 is zaterdag 11 december kampioen geworden!

Na zomervakantie is er een hecht team gesmeed door de begeleiding. Meteen bij de start van de competitie  stond het team als een huis. Elke training werd er keihar d gestreden voor de bal. Dit was dan ook goed terug te zien in de wedstrijden: alle wedstrijden zijn gewonnen! Zelfs de topper tegen Vroomshoopse Boys leverde een 6-4 winst op.  

Zaterdag 11 december stond de kampioenswedstrijd op het programma. We vertrokken al vroeg in de vrieskou naar Almelo om te spelen tegen een sterk team van Luctor et Emergo. De ‘warming- up’ begon al in de auto. De spelers hadden een eigen Spotify lijst ‘J08-2 kampioen’ samengesteld. We gingen voor een ding naar Almelo! Kampioen worden! 

JO8-2 begon gelijk sterk en het duurde niet lang voordat we op voorsprong kwamen. Het werd al snel duidelijk dat we deze wedstijd gingen winnen. Het verlossende eindsignaal klonk en met deze 8-2 winst waren we kampioen! Na de afsluitende penalty’s en het feestje in de kleedkamer vertrokken we naar Ootmarsum om daar het kampioenschap verder te vieren. Dit hebben ze in Ootmarsum geweten. Met alle auto’s luid toeterend door de stad wist iedereen in Ootmarsum dat wij kampioen waren.  

In de kantine werden de spelers uitgebreid in het zonnetje gezet door KOSC. Voor alle spelers was er namelijk een kampioensmedaille. Hierna werd het kampioenschap uitbundig verder gevierd onder het genot van patat en ranja. 

JO8-2 is ongeslagen kampioen geworden door alle wedstrijden te winnen in de 4e klasse (2e fase). Het kampioensteam bestaat uit Rens Leeferink, Rens Kokkelink, Jurre Tijink, Ties Eertman, Sil Broers, Florian van Zuilekom, Valentijn Olde Klieverink en Senn Lammerink. 

Geweldig gedaan toppers!!