KOSC laat Barbaros zweten

Het eerste van KOSC, uitkomend in de Vierde Klasse, verloor nipt van Barbaros dat uitkomt in de Tweede Klasse en daarin een derde plek inneemt. De Ootmarsummers verloren met 3-2.
De trainersstaf van KOSC gaf in deze bekerwedstrijd de jeugd de kans. Het team kende een jonge gemiddelde leeftijd en met namen als Mats Brons en Niels Wessels kwam er nieuw bloed in het elftal. Voeg daarbij ook Dirk Huusken, die als invaller in het veld kwam voor Jorrit Weierink dan is duidelijk dat het Ootmarsumse elftal bezig is met de toekomst.
In de 31e minuut nam KOSC brutaalweg een voorsprong na een mooi doelpunt van Rens Oortman. Daarna was het toch Barbaros dat vlak voor rust de wedstrijd kantelde en een 2-1 voorsprong nam. In de 50e minuut leek door een doelpunt van Ekrem Lök de wedstrijd beslist in het voordeel van Barbaros. Stijn Brunninkhuis bracht ruim een kwartier voor tijd de spanning terug. Het werd nog spannend en dat was terug te zien in een gele en rode kaart voor een Barbaros speler. KOSC probeerde nog de gelijkmaker te produceren, maar ondanks halve en hele kansen lukte dat niet en dus mocht Barbaros de handen dichtknijpen dat het met een 3-2 overwinning naar Hengelo kon afreizen. Voor KOSC is het een goede opsteker met het oog op de competitie. Zondag 2 december volgt een belangrijke pot tegen Delden. Dit elftal doet het goed en staat bij de bovensten. Een mooie graadmeter dus en de gelegenheid om de een vervolg te geven aan de reeks van twee overwinningen op rij en geen enkel tegendoelpunt. KOSC-Delden zondag 2 december om 14.00 uur.

Bron: InenOmOotmarsum