KOSC-Loop 2.0 bevalt goed

Bij de KOSC loop is er in de 31e editie het nodige veranderd. Het loopevenement stond voor het eerst onder leiding van een nieuwe commissie. Daarnaast was het parcours aangepast en kregen de lopers nu een ronde van 5 kilometer voor de kiezen. Ze liepen dit jaar voor het eerst over de Wipstaartweg en Kooiweg via de wijk Brookhuis terug naar de finish bij de KOSC kantine. De atleten waren naderhand positief over deze aangepaste route. Gebleven is speaker Harry van der Heiden, die alles weer op zijn manier keurig aan elkaar praatte.
Er kon gelopen worden over drie afstanden en wel de 2,8, 5 en 10 kilometer. Het was een bijzonder druilerige dag, maar aan de KOSC loop namen toch nog zo’n 150 atleten deel. In de kantine konden de lopers zich opwarmen en zich tegoed doen aan snert en voor de jonge lopers een broodje knakworst.

Voor de jeugdige lopers was er voor elke leeftijdscategorie een beker, welke werd uitgereikt door Chris Peters, voorzitter jeugdafdeling KOSC:
9-jarigen: Pepijn Deterink, 10-jarigen: Taynha Halink, 11-jarigen: Thijmen oude Hengel, 12-jarigen: Kay Kamphuis, 13-jarigen: Rens Luttikhuis, 14-jarigen: Jasper Keupink, 15-jarigen: Carlo Grimberg, 16-jarigen: Thomas Brons, 17-jarigen: Jim Veldhuis.
Als jongste loper (7 jaar) ontving Roos Eertman van Chris Peters de aanmoedigingsprijs.

De prijzen voor de 5 en 10 kilometer werden in de sportkantine van KOSC uitgereikt door de voorzitter van KOSC Harold Rorink:
5 km. Dames:
Karin Klamer-Stöver
Marleen Nijmeijer
Anneke Scholten
5 km. Heren:
Harald Derks
Robin Klamer
Marcel Klamer
10 km. Dames:
Lorette Krop
Patricia Hesselink
10 km. Heren:
Robin Veldboer
Remko Siers
Rick Brunninkhuis

De uitslagen zijn terug te vinden op https://uitslagen.nl/uitslag?id=2019010500740