KOSC loop in combinatie met jubileumjaar OLC

Op zaterdag 6 januari 2018 organiseert voetbalvereniging KOSC weer de traditionele KOSC-loop. Dit jaar met een bijzonder tintje, want na afloop wordt de aftrap gegeven voor het jubileumjaar van de 25-jarige Ootmarsumse Lopersclub. Met een woordje van voorzitter Miriam van Wanrooij wordt er een officieel tintje aan de aftrap van het zilveren jubileum gegeven. De start van het OLC ’93 jubileum vindt plaats na afloop van de prijsuitreiking van de KOSC loop in de kantine van de voetbalclub. Voor alle OLC leden is dan de speciale jubileum-polo beschikbaar met het speciale jubileumlogo. En er wacht nog een extra verrassing.

Traditioneel parcours
De organisatie van de KOSC loop zet bij sportpark ’n Tooslag aan de Alleeweg in Ootmarsum het traditionele stratenparcours van 2,5 km uit. De route loopt deels door het buitengebied en deels door de bebouwde kom van Ootmarsum en kent nogal wat hoogteverschil. Voor KOSC-leden, maar ook voor regionale prestatielopers en recreatieve sporters is dit een mooie gelegenheid om de conditie na de Kerst en de jaarwisseling te testen of weer op peil te brengen.

Mooie prijzen om te winnen
De organisatoren van KOSC hopen uiteraard weer op een groot aantal deelnemers. De afstanden zijn 2,5 km, 5 km of 10 km. Het startschot wordt om 14.00 uur gegeven (inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 13.30 uur, inschrijving voor deelnemers t/m 18 jaar is gratis, vanaf 19 jaar € 3,=).
KOSC stelt de eigen accommodatie weer beschikbaar voor alle deelnemers. Naast veel KOSC-leden worden ook in verband met de aftrap van het jubileum veel deelnemers van de O.L.C.(Ootmarsumse Lopers Club) verwacht. Daarnaast is deze loop ook voor regionale lopers een eerste test in het nieuwe jaar hoe het er voor staat met de conditie. Zoals altijd zijn er voor de diverse afstanden leuke prijzen te winnen. Voor de KOSC-jeugd van 9 t/m 15 jaar zijn er dit jaar extra prijzen -in elke leeftijdsgroep- beschikbaar.
De prijsuitreiking is direct na afloop in de KOSC-kantine. Bovendien is er voor iedere deelnemer een bord snert of broodje worst. Elftallen van KOSC, met meer dan 10 deelnemers, ontvangen bovendien een consumptiebon.
Graag zien we jullie allemaal op zaterdag 6 januari in Ootmarsum aan de start.

Bron In en Om Ootmarsum