KOSC-loop op zaterdag 8 januari

De Kosc-loop gaat zaterdag 8 januari 2022 weer van start en hoe…..deze loop is voor jong en oud, wel of geen lid, groot en klein om weer fit te kunnen zijn!

De Kosc-loop is al vele jaren een mooi evenement voor het 1e weekend van het nieuwe jaar om de conditie te testen:       Een goed begin voor het nieuwe jaar.

Met een mooie start van de Kidsrun in 2019, geven wij hier ook dit jaar graag weer gehoor aan. Wij nodigen alle Kosc-leden t/m JO9 uit met het verzoek ook vooral hun broertje/zusje – vriendje/vriendinnetje-buurjongen/buurmeisje mee te nemen mét kans op een leuke prijs en na afloop warme chocomel en lekkers.

Voor de overige sportievelingen is de Kosc-loop om 14:00 uur toegankelijk voor de 2,5 – 5 en 10 km. Daarna worden ook zij verrast met een 1e – 2e of 3e prijs én elke deelnemer wordt getrakteerd op een kommetje snert of broodje worst.

Dit jaar kan men zich weer vooraf digitaal inschrijven, vanaf 1 december a.s. via onderstaande QR code én is deelname voor iedereen GRATIS.

(aanmelden op de dag zelf is ook mogelijk tot 13:30 uur.)

We zien er naar uit om jullie op zaterdag 8 januari 2022 weer in grote getale te mogen verwelkomen op sportpark ’n Tooslag. (Uiteraard zullen we de dan geldende Corona maatregelen opvolgen)

Organisatie en vrijwilligers KOSC-loop