KOSC-loop vindt plaats op 4 januari. Voorinschrijving is geopend !!

Op zaterdag 4 januari a.s. organiseert de voetbalvereniging KOSC weer de traditionele KOSC-Loop. Nu ook, terug van weggeweest, de KIDSRUN!

Klik om vooraf inschrijven op bijgaande link naar het inschrijfformulier.

In januari 2020 staat de KOSC-Loop weer op de agenda. Voor KOSC-leden, maar ook voor de regionale prestatielopers en recreatieve sporters is dit een mooie gelegenheid om de conditie na de Kerst en de jaarwisseling te testen en/of weer op peil te brengen.  Een goed begin voor het nieuwe jaar dus.

De KIDSRUN is voor onze kleine leden van KOSC van de Instroomgroep tot en met de JO9.  Deze loop begint om 11:00 uur en het parkoers loopt door de wijk.  Deelname is gratis, maar voorinschrijving is wel gewenst. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen.

De KOSC-Loop heeft 3 afstanden: 2,5 – 5 en 10 km. Het startschot wordt om 14.00 uur gegeven. Wij adviseren iedereen zich vooraf in te schrijven. Eventuele na-inschrijving is die middag nog mogelijk tot uiterlijk 13.30 uur. Deelname t/m 18 jaar is gratis, voorinschrijving is € 3,–p.p / na-inschrijving is € 4,– p.p.
Ook hier zijn weer mooie prijzen en lekkernijen te winnen. Deze prijsuitreiking is direct na afloop in de KOSC-kantine. Bovendien is er voor iedere deelnemer een bord snert of broodje knakworst.

DOE MEE, als:

-je je conditie wilt testen en na de winterstop weer fit van start wilt gaan;
-je met een goede conditie die avond bij de opkomst van de nieuwe prins wilt zijn;
-je voor de gezelligheid kiest, met na afloop lekkere snert of een broodje knakworst;

Gezien het feit dat dit evenement door KOSC wordt georganiseerd, gaan we ervan uit dat alle spelers en indien mogelijk de trainers/coaches hieraan meedoen. Elftallen van KOSC, met meer dan 10 deelnemers per team ontvangen bovendien een traktatie in de kantine.

Graag zien we jullie allemaal op zaterdag 4 januari in Ootmarsum aan de start. De organisatie hoopt uiteraard weer op een  groot aantal deelnemers.

De organisatie KOSC-Loop