KOSC-LOOP zaterdag 5 januari 2019

Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert de voetbalvereniging KOSC weer de traditionele KOSC-Loop. Dit jaar bieden wij de mogelijkheid om je vooraf in te schrijven!   Zie hiervoor het  inschrijfformulier.

In januari 2019 zal een geheel nieuwe commissie de bekende KOSC-Loop voortzetten met hier en daar enkele aanpassingen. Voor KOSC-leden, maar ook voor de regionale prestatielopers en recreatieve sporters is dit een mooie gelegenheid om de conditie na de Kerst en de jaarwisseling te testen en/of weer op peil te brengen. De afstanden zijn 2,5 – 5 – 10 km. De looproute voor  de 5 en 10 km is dit jaar aangepast.

Het startschot wordt om 14.00 uur gegeven. Na-inschrijving is die middag uiteraard ook nog mogelijk tot uiterlijk 13.30 uur. Deelnemers t/m 18 jaar zijn gratis, vanaf 19 jaar betaal je €3,=

 DOE MEE, als:
 -je je conditie wilt testen en na de winterstop weer fit wilt starten;
 -je met een goede conditie die avond bij het prinsenbal wilt zijn;
 -je voor de gezelligheid kiest, met na afloop een lekker bord snert of een broodje worst;

Ook dit jaar zijn er voor de diverse afstanden leuke prijzen te winnen. Voor de jeugd van 9 t/m 15 jaar zijn er prijzen in elke leeftijdsgroep beschikbaar. De prijsuitreiking is direct na afloop in de sfeervolle KOSC-kantine. Bovendien is er voor iedere deelnemer een bord snert of broodje worst.

Gezien het feit dat dit evenement door KOSC wordt georganiseerd, gaan wij er van uit dat een groot aantal KOSC-leden zal deelnemen. Bij de laatste editie van de KOSC-loop hadden we ca. 170 deelnemers.
Teams van KOSC, met meer dan 10 deelnemers per team ontvangen bovendien een consumptie in de kantine.

Graag zien we jullie allemaal op zaterdag 5 januari aan de start bij ‘n Tooslag. De organisatie gaat uiteraard uit van een groot aantal deelnemers.

Klik voor het vooraf inschrijven op bijgaande link naar het inschrijfformulier.

De organisatie:
Jan Oude Hengel
Raymond Brunninkhuis
Bart Veelers
Rainier Veldboer
Koos Bossink
Caroline Velers
en de vele vrijwilligers