KOSC wedstrijdsokken te koop in de kantine

Sinds kort kan er via de KOSC site kleding gekocht worden voor privé gebruik via de knop “ledenshop”. Hier wordt al goed gebruik van gemaakt. De kleding dient echter wel opgehaald te worden in Hengelo bij Intersport. Voor diegene die alleen een paar wedstrijdsokken nodig had, was dit een onwenselijke situatie.
Daarom zijn vanaf heden de wedstrijdsokken dagelijks te koop aan de bar in de kantine bij KOSC. De sokken kosten 8 euro per paar en dienen direct afgerekend te worden. KOSC vindt het wenselijk  dat iedereen bij wedstrijden dezelfde sokken draagt.
Mocht je dus zwarte sokken willen aanschaffen,  dan kan dat vanaf heden gewoon bij KOSC zodat iedereen dezelfde sokken heeft. De sokken zijn verkrijgbaar in de maten 30/35, 36/40, 41/44, 45/48.

Door de sokken bij KOSC te kopen steun je de vereniging en ben je voordeliger uit dan wanneer je ze in de winkel koopt. We gaan er dan ook vanuit dat hiermee aan de wens van de leden wordt tegemoet gekomen en dat we op deze manier iedereen kunnen faciliteren .
Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de kledingcommissie.
Ons mailadres is kleding@kosc.nl

De Kledingcommissie,