KOSC zet scheidsrechters in het zonnetje

Deze week is het “week van de scheidsrechter” een landelijke en sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Tijdens deze week wil de KNVB dat zoveel mogelijk voetballers, voetbalsters en voetballiefhebbers de scheidsrechter bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers en voetbalsters wekelijks op het veld van het spelletje genieten!

Ook KOSC is uiteraard blij met de inzet van tientallen scheidsrechters die elke week de duels op sportpark ’n Tooslag en bij uitwedstrijden in goede banen leiden. Om onze clubscheidsrechters, zowel de junioren als de seniorenscheidsrechters, te bedanken wil KOSC deze clubmensen eens extra in het zonnetje te zetten en daarom is er vrijdag 12 oktober een gezellige avond voor al onze clubscheidsrechters.  Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen ze ervaringen en tips met elkaar uitwisselen.

Uiteraard rekent KOSC erop dat de scheidsrechters elke week met respect en positiviteit behandeld worden, maar daarnaast roept de club al zijn leden op om tijdens de wedstrijden deze week de scheidsrechters extra te bedanken voor hun inzet !

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Neem dan contact op met Martijn Morsink (06-12261763).