KOSC1 niet langs EMOS

Het is KOSC 1 niet gelukt om de inhaalwedstrijd tegen EMOS in winst om te zetten. Na 90 minuten in een troosteloos decor stond het 1-1 op het scorebord.
De eerste helft was erg matig van de gastheren, die ook nog eens vlak voor rust op achterstand kwamen door een doelpunt van Quinten van der Helm.
In de tweede helft had de thuisploeg het betere van het spel, maar het duurde nog tot een kwartier voor tijd voordat de gelijkmaker viel. Wouter Engbers scoorde deze bevrijdende treffer. Ook na die treffer kreeg KOSC kansen, maar EMOS hield stand. Door dit resultaat staat KOSC op de zesde plek. Zondag 21 november wacht de lastige uitwedstrijd tegen koploper La Première. Een week later komt De Lutte naar Ootmarsum.