Lastige overwinning voor Kosc 15-2

Kosc 15-2 heeft de wedstrijd gewonnen met 1-2 uit bij achilles 15-3. De wedstrijd verliep goed en er waren ook wel een paar tegenslagen

Na dat ze aankwamen bij sportpark t Wilbert in Hengelo werd er direct gezegd dat de wedstrijd lastig ging worden aangezien we er in de auto achter kwamen dat we maar met 11 in plaats van 12 moesten spelen. In de kleedkamer werd er gezegd dat we er alles aan moesten doen om niet te verliezen.

De jongens startten de wedstrijd vol moed en er word direct druk gezet. Op het begin van de wedstrijd was dus ook al vroeg de bal veroverd. Kosc had een paar schoten en achilles ook een paar goede schoten. Op een gegeven moment kreeg kosc een corner en hij werd voorgegeven, de bal werd weggeschoten en hij kwam terug in de voeten van Lars en hij ging er in van buiten de 16. Vlak na de goal van Lars kreeg achilles een vrije trap die ging er niet in en toen leidde een slecht weggewerkte bal tot een goal boven in het net. In de 1e helft kwam achilles er nog een aantal keer door maar die schoten werden gehouden door Bilal. In de rust gezegd dat het wel beter kon gingen de jongens weer met vol vertrouwen de wedstrijd in. Kosc had op het begin van de 2e helft heel veel balbezit en een paar kansen via Sajed, Daan en Hein. Op een klein momentje in de 2e helft werd Bart onderuit gehaald en moest er uit maar uit het voordeel van de overtreding kwam Sajed er door en maakte de 2-1 . We moesten na de Goal verder met 10 man, omdat we geen wissels hadden. Verder was het aan het einde van de 2e helft heel spannend achilles kwam er heel vaak door maar benutten de kansen niet. Verder is er in de 2e helft niet zo veel gebeurt en eindigde de wedstrijd met een 2-1 overwinning voor kosc 15-2.